Om Grønne Hverdagstips

Mange av oss har lyst til å være mer miljøvennlige, men det blir lite tid i en hektisk og travel hverdag. Miljøorganisasjoner kommer med råd, men de kan ofte være litt for generelle og lite håndfaste. Jeg har lurt på mange ting selv, funnet mange gode saker og produkter på nett og har tenkt at flere også vil kunne ha glede av de samme tipsene. Jeg er nøye med å gjøre god research, alltid ha kritisk lesning av artikler og har alltid kildehenvisninger til mine innlegg.


Jeg tror at hvis alle bidrar litt, så blir den totale effekten stor, og hvis vi skal komme noen vei må vi unngå moraliserende pekefingre og heller motivere og inspirere hverandre.


Jeg har laget denne sida for å gi enkle, konkrete og gjennomførbare tips til å leve litt mer miljøvennlig i hverdagen. Det er mulig for alle, det viktigste er å begynne et sted. Jeg er ikke sponset av noen og driver ikke kommersiell reklame. Jeg fremsnakker og deler gode sider og produkter, uten å få noe for det.
Grønn klem fra Anne Cecilie Tvedten, lege og miljøentusiast


Lik og følg sida på facebook eller instagram, og inviter gjerne venner som er opptatt av miljø og bærekraft. Jeg tar gjerne imot dine beste miljøvennlige hverdagstips! Sammen gjør vi hverandre bedre og mer miljøvennlige.